CAL CUP 2021 TOURNAMENT INFORMATION

Hoe moet ik me registreren?


Registratie moet gebeuren via jouw rijksregisternummer en een 'éénmalig' wachtwoord dat jou is toegestuurd via de post. Let wel dat registratie enkel door de referentiepersoon kan worden voltooid. Hierna kan de referentiepersoon mensen uitnodigen om zijn/haar huishouden te vervoegen.
Wat is een referentiepersoon?


Dit is vaak de persoon die al het langste gedomicilieerd is op het adres of de oudste persoon aanwezig op het adres. De persoon aan wie de brief gericht was, is de referentiepersoon.
Waar vind ik mijn "eenmalig wachtwoord"?


Jouw eenmalig wachtwoord kan je vinden in de brief die jouw werd toegestuurd. Indien je deze brief niet (meer) hebt, kan je je logincode hier aanvragen of contact opnemen met MIWA. Let wel: de brief die je eerder kreeg van ons om in te loggen voor www.miwa.be/mijngrijzecontainer is niet van toepassing op de registratie voor de app. Deze logingegevens zijn verschillend.
Waarom moet ik me registreren met mijn rijksregisternummer?


De applicatie krijgt alle data toegestuurd via jouw slimme afvalcontainer. Deze afvalcontainer is uniek gelinkt aan jouw adres. Uit veiligheidsredenen hebben we gekozen om mensen zich te laten identificeren via het rijksregisternummer. Geen zorgen, we slaan dit nummer niet op & onze beveiliging voldoet aan alle wettelijke normen.
Waarom krijg ik een sms met een verificatiecode?


Deze sms is cruciaal om jouw account veilig te stellen. De code laat ons toe te verifiëren dat je echt bent wie je beweert wie je bent. Dit is een legale verplichting inzake beveiliging van applicaties waarbij persoonlijke data (jouw afvalverbruik) wordt bijgehouden.
Wat doe ik als mijn adres niet correct is?


Gelieve contact op te nemen met MIWA. Wij nemen dit op met onze support en helpen je zo snel mogelijk verder.

A USA Field Hockey Sanctioned Event